UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Baltic Premium Fish рекомендує: салат "Панцанела" з маринованою салакою

Салака – це балтійський підвид оселедця атлантичного. Вона містить усі незамінні амінокислоти, які людина не може синтезувати сама і отримує лише з їжі.  Страви з салаки готуються легко та просто, а філе риби просто тане у роті

Журналіст стрічки новин
Baltic Premium Fish рекомендує: салат "П…

Пропонуємо рецепт смачного салату від Ольги Мартиновської, досвідченої шеф-кухарки та судді "МастерШеф. Професіонали":

Інгредієнти:

 ⁃ 100 г маринованої салаки

 ⁃ 200 г кольорових томатів

 ⁃ 1/2 синьої цибулини

 ⁃ 100 г чорного хліба

 ⁃ зелена цибуля

 ⁃ 1 ст. л. білого бальзамічного оцту

 ⁃ 2 ст. л. ароматної нерафінованої соняшникової олії

 ⁃ сіль та перець

Приготування:

Томати нарізати великими шматочками. Хліб злегка підсушити в духовій шафі – 180 ⁰С, 7-8 хв. Цибулю нарізати якомога тонше –  так набагато смачніше виходить. Додайте мариновану салаку. Полийте олією та додайте оцет, сіль і перець.

Перемішати та дати постояти 5-10 хв. перед подачею, щоб  з томатів виділилось якомога більше соку, який так смачно вимочувати хлібом.  А ще маленька рекомендація – ніколи не тримайте томати в холодильнику, так вони втрачають смак і текстуру. Зберігайте їх за кімнатної температури.

Смачного!

Baltic Premium Fish на Facebook, Instagram

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кухня

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme