Baltic Premium Fish рекомендує: салат "Панцанела" з маринованою салакою
Салака – це балтійський підвид оселедця атлантичного. Вона містить усі незамінні амінокислоти, які людина не може синтезувати сама і отримує лише з їжі. Страви з салаки готуються легко та просто, а філе риби просто тане у роті
- Кухня
-
20 грудня 2021 09:00
Пропонуємо рецепт смачного салату від Ольги Мартиновської, досвідченої шеф-кухарки та судді "МастерШеф. Професіонали":
Інгредієнти:
⁃ 100 г маринованої салаки
⁃ 200 г кольорових томатів
⁃ 1/2 синьої цибулини
⁃ 100 г чорного хліба
⁃ зелена цибуля
⁃ 1 ст. л. білого бальзамічного оцту
⁃ 2 ст. л. ароматної нерафінованої соняшникової олії
⁃ сіль та перець
Приготування:
Томати нарізати великими шматочками. Хліб злегка підсушити в духовій шафі – 180 ⁰С, 7-8 хв. Цибулю нарізати якомога тонше – так набагато смачніше виходить. Додайте мариновану салаку. Полийте олією та додайте оцет, сіль і перець.
Перемішати та дати постояти 5-10 хв. перед подачею, щоб з томатів виділилось якомога більше соку, який так смачно вимочувати хлібом. А ще маленька рекомендація – ніколи не тримайте томати в холодильнику, так вони втрачають смак і текстуру. Зберігайте їх за кімнатної температури.
Смачного!
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кухня
Всі новини на одному каналі в Google News