UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Воловани з копченою салакою

Воловани – це такі собі "відкриті пиріжечки" з листкового тіста. Цей рецепт від Ольги Мартиновської, переможниці шоу "МастерШеф" та судді "МастерШеф. Професіонали" – своєрідне відлуння з минулого: наші улюблені бутерброди з маслом та шпротами, але по-новому

Журналіст стрічки новин
Воловани з копченою салакою…

Інгредієнти:

  • 1 пачка листкового бездріжджового тіста
  • 1 жовток
  • 60 г вершкового масла
  • 100 г копченої салаки
  • листочки салату чи мікрогрін

Тісто розморожуйте в холодильнику, нехай поволі відтане. У жодному разі не робіть цього в мікрохвильовці чи духовці.

З розмороженого тіста виріжте кружечки діаметром 6-7 см. На один волован нам потрібно два кружечка з тіста. Всередині одного з них прорізаємо ще один круг діаметром 3-4 см, але цю серединку не дістаємо, а лишаємо.

Цільний кружечок по периметру змащуємо жовтком і кладемо зверху другий (той, що з прорізаною серединкою).

Ставимо на пергаментний папір на деко та випікаємо 20-25 хв за температури 180⁰С. І от тепер, коли воловани спеклись, ми дістаємо ту серединку, яку вирізали.

Таким чином, маємо порожнину всередині – для чого і було потрібне це внутрішнє коло. Готовий волован всередині змащуємо якісним вершковим маслом, кладемо копчену салаку в олії та зелень салату. Нехай смакує.

Baltic Premium Fish у Facebook, Instagram

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кухня

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme