UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Брошети з печеним буряком та кількою в пряному маринаді

Ольга Мартиновська переможниця шоу "МастерШеф" та суддя проєкту "МастерШеф.Професіонали" поділилася з нами чудовим рецептом здорової та смачної страви з риби

Журналіст стрічки новин
Брошети з печеним буряком та кількою в п…

Інгредієнти:

  • 1 великий буряк
  • 1 ст. л. морської солі для запікання буряка
  • кілька в пряному маринаді
  • кріп
  • 6-8 гілочок розмарину
  • шматок багету або чіабати
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • 1 зубчик часнику
  • 2 ст. л. домашнього майонезу

Брошет в перекладі з французької означає "шпажка". Тож готуємо шпажки з розмарину із буряком та пряною кількою.

Буряк помийте, шкірку залишіть. Покладіть його разом із морською сіллю у шматок фольги та запікайте в духовці півтори години за температури 170 ⁰С. Коли буряк охолоне, знімаємо шкірку та нарізаємо на тонесенькі слайси. Багет шматочками обсмажуємо на пательні на оливковій олії разом із часником до золотавого кольору. Кожну грінку змащуємо домашнім майонезом. Слайси буряка покладіть частково один на один, посередині – кільку та кріп і загорніть рулетиком, а далі нанизуйте їх на  гілочки розмарину, з яких попередньо приберіть листочки та загостріть злегка кінчики. Зберіть все, як на фото, та смакуйте.

Baltic Premium Fish у Facebook, Instagram

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кухня

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme