Depo.КУХНЯ: Готуємо бананові сирники з крем-чізом

На Depo.КУХНІ цього разу влаштовуємо "сирникову трансформацію"

Depo.КУХНЯ: Готуємо бананові сирники з к…

Сирники – одна з тих не складних, але смачних страв, яка "телепортує" нас прямісінько у дитинство. У кожного кулінара "в заначці" є свій особливий рецепт сирників. Додаючи нові несподівані інгредієнти у вже звичну класичну страву ми трансформуємо її у щось нове, даємо їй "друге дихання", тим самим робимо її цікавішою. Таку "сирникову трансформацію" пропонуємо зробити і на Depo.КУХНІ. Класичний рецепт ми трохи оновили і  пропонуємо приготувати сирники з додаванням крем-чізу (вершкового сиру), рисового борошна та банану.

Сирники, приготовані за цим рецептом, мають хрумку смачну шкоринку і дуже ніжні всередині. Їх можна подавати як з джемом так і зі сметаною, або навіть із шоколадним соусом.

ВІДЕОРЕЦЕПТ СИРНИКІВ З КРЕМ-ЧІЗОМ ВІД DEPO.КУХНІ 

ІНГРЕДІЄНТИ З РОЗРАХУНКУ НА 2 ПОРЦІї:

  • Сир (від 9% жирності) — зображення інгредієнта
    Сир (від 9% жирності)

    250 г

  • вершковий сир — зображення інгредієнта
    вершковий сир

    150 г

  • Яйця — зображення інгредієнта
    Яйця

    1 шт.

  • рисове борошно — зображення інгредієнта
    рисове борошно

    2,5 ст.ложки

  • Цукор — зображення інгредієнта
    Цукор

    1 ст.ложка

  • Ванілін — зображення інгредієнта
    Ванілін

    на кінчику ножа

  • Сіль — зображення інгредієнта
    Сіль

    дрібка

  • Масло вершкове — зображення інгредієнта
    Масло вершкове

    40-60 г для обсмажування

  • джем — зображення інгредієнта
    джем

    за бажанням для подачі

ПРИГОТУВАННЯ: 

  • В звичайний сир додаємо крем-чіз, борошно, цукор, дрібку солі та одне яйце. Ретельно все перемішуємо до однорідного стану;

  • Нарізаємо кубиками стиглий банан, в окремій ємності переминаємо його виделкою до стану пюре. Кубики банану можна одразу вмішати у сирну масу, а можна зробити пюре - це за бажанням. 
  • Вмішуємо банан в сирну масу, перемішуємо ще раз;
  • Формуємо з сирної маси кульки, обвалюємо їх в борошні;

  • Надаємо кулькам потрібної форми та обсмажуємо з обох боків на сковорідці до золотистої шкоринки;

  • Викладаємо сирники на тарілку.
  • Подаємо з джемом або сметаною за бажанням. Для декору можна використати гілочки м’яти.

  • 2-3 порції

  • 130 гривень

  • 302 Ккал

  • 20 хв.

 

 

 

Дякуємо іспанському бренду BRA та салону посуду та декору #Posud: Meister за чудову локацію для кулінарної творчості.

Особливості приготування



- Смак сирників багато в чому залежить від якості сиру. Обирати потрібно не дуже жирний сир;

- Помилкою буде додавати в сирники соду або розпушувач. В сирниках вони зовсім не потрібні;

- Потрібну форму сирникам ви можете надати як за допомогою кулінарного кільця та і власноруч. Для цього потрібно із сирної маси зробити кульки, а потім трохи сплюснути – так вони нагадуватимуть за формою шайбу;

- Багато цукру в сирники додавати не потрібно, інакше вони підгоратимуть на сковорідці. Якщо ви хочете солодких сирників, краще додайте небагато цукру та подавайте їх із медом, джемом, шоколадом або карамеллю

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=4 data-matched-content-ui-type="image_stacked"