Depo.КУХНЯ: ТОП-7 варіантів подачі млинців з ікрою на Масляну

На  Depo.КУХНІ розказуємо, як за допомогою ікри звичайні млинці можна перетворити на справжній шедевр

Depo.КУХНЯ: ТОП-7 варіантів подачі млинц…

Кожного року святкування Масляної в Україні припадає на різний час. Відзначають її рівно за тиждень до Великого Посту. Масляна-2020 розпочинається у понеділок, 24 лютого, а завершується у неділю, 1 березня. Вже наступного дня, 2 березня, починається Великий піст, який триватиме до 18 квітня включно.

Головна страва, яку готують на Масляну – млинці. Зазвичай, вони мають круглу форму і символізують сонце. В "ансамблі" із млинцями готують і пиріжки, і оладки і вареники і сирні пироги, словом – столи від смаколиків майже скриплять. Про начинки для млинців можна видати окрему книгу, бо замінивши у традиційному рецепті один-два інгредієнти і додавши щось нове, можна отримати новий, досконаліший рецепт, який також заслуговує на увагу. Враховуючи те, що їжа має бути не лише смачною, а й гарною, велику роль відіграє подача. Коли мова йде про млинці з ікрою, то експерементувати із подачею можна безкінечно. Ікра не лише має вишуканий смак. Невелика баночка цього делікатесу здатна перетворити буденну страву у справжній шедевр. На Depo.КУХНІ пропонуємо ТОП-7 варіантів подачі млинців з ікрою на Масляну.

У відеорецепті на YouTube каналі Depo.Кухні ви можете ознайомитись з усіма лайфхаками вирізання та загортання млинців 

Рецепт самих млинців від Depo.Кухні ви можете прочитати на сайті а також переглянути на YouTube каналі цієї смачної рубрики. 

Для подачі млинців з ікрою знадобиться

  • Сметана — зображення інгредієнта
    Сметана

    100 -150 г

  • вершковий сир — зображення інгредієнта
    вершковий сир

    250 г

  • Рукола — зображення інгредієнта
    Рукола

    50 г (або інша зелень)

Також для загортання млинців потрібні будуть зубочистки та дерев'яні шпажки. 

Млинець "Суші"

Млинець "Хачапурі"

Млинець "Круасан"

Млинець "Троянда"

Млинець "Равлик"

Млинець "Конверт"

Млинець "Морозиво"

 

 

Особливості приготування

- Смажіння млинців – справа не проста. Тому не засмучуйтесь, якщо перші два-три млинці на вигляд виходять не ідеальні, або не тієї товщини, якої хотілось. Потрібно навчитись терпінню – це і є головна запорука вдалих млинців. Коли смажите млинчики, не відходьте далеко від сковорідки. Слідкуйте за тим, аби вони не пригоріли. Якщо ви налили тісто на сковорідку і в процесі смажіння вже бачите золотистий обідок довкола млинця - це значить, що його вже можна перегортати;



- Якщо раптом ваше тісто для млинців вийшло надто рідким, не варто одразу підсипати борошно. Спочатку відлийте частину тіста в меншу ємність, всипте туди борошна, розмішайте ретельно і лише після цього масу з меншої ємності з'єднайте з рештою тіста. Це дасть вам змогу уникнути небажаних борошняних грудочок у тісті; 



- Якщо хочете, аби ваші млинці були пишними, то краще робіть їх на дріжджах або на рідкій сметані;



- Невелику кількість цукру (не більше 1 ст. ложки) варто додавати у млинці навіть якщо ви не плануєте робити для них солодку начинку. Це додасть смаку млинців особливості. Але багато цукру додавати у млинці не потрібно – так вони ризикують втратити форму

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=4 data-matched-content-ui-type="image_stacked"