Фаршировані перці від Ектора Хіменеса-Браво: Швидкий та ситний рецепт

Новий спосіб приготування фаршированих перців дозволить по-новому поглянути на цю традиційну осінню страву

Журналіст відділу «Життя»
Фаршировані перці від Ектора Хіменеса-Бр…
скріншот

Більшість з нас звикла, що фарширований перець – це фарш з рисом або іншим видом злаків, який запихають до перців, а потім їх варять, тушкують або запікають. Частіше за все, перець гірчить, його шкірка важко жується, а начинка буває занадто сухою або навіть без смаку. Втім, Ектор Хіменеа-Браво – канадський шеф-кухар колумбійського походження, який відкрив мережу ресторанів в Україні, в інших країнах та став зіркою шоу "МайстерШеф" – пропонує геть інший рецепт із перцями. Ним кухар поділився в Instagram. Depo.ua пропонує поекспериментувати зі звичною стравою, приготувавши її по-новому. 

Фаршировані перці: рецепт від Ектора Хіменеса-Браво

Фаршировані перці: рецепт від Ектора Хіменеса-Браво

Рецепт містить чимало цікавих інгредієнтів і відрізняється тим, що у начинці нема рису, тому страва містить менше вуглеводів.  Готуються ж такі перці у духовці. 

Складові:

  • Перець болгарський червоний - 1 шт
  • Перець болгарський жовтий - 1 шт
  • Перець болгарський зелений - 1 шт
  • Куряче філе - 300 грамів
  • Томати чері - 60 грамів
  • Оливки чорні - 40 грамів
  • Цибуля червона - 30 грамів
  • Орегано - 2 грами
  • Чебрець - 2 грами
  • Сир моцарела - 80 грамів
  • Яйця - 3 шт
  • Борошно - 100 грамів
  • Панірувальні сухарі - 150 грамів
  • Томатний соус - 100 грамів
  • Петрушка - 20 грамів
  • Сіль перець – до смаку

Приготування:

1. Спершу очищуємо перці: зрізаємо верхівку, виймаємо кісточки. Паніруємо їх спочатку у борошні, згодом у яйцях і після – у сухарях. Ставимо на деко і запікаємо при температурі 180 протягом 10 хвилин. 

2. Тим часом обсмажуємо на олії порізане куряче філе, додаємо розмарин, чебрець, червону цибулю і смажимо до готовності. Додаємо порізані чері навпіл, оливки та томатний соус. Додаємо сіль та перець до смаку.

3. Наповнюємо перці начинкою, зверху кладемо сир і запікаємо при 190 градусах протягом п'яти хвилин.

Подаємо страву зі свіжою зеленню та томатним соусом на ваш смак. 

Смачного!

 

 

 

 

 

 

 

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кухня

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme