Фаршировані яйця. Рецепт святкової закуски від Depo.Кухня

Фаршировані яйця ідеально підходять в якості закуски до святкового столу. У Depo.КУХНЯ ми пропонуємо посмакувати яйцями з фаршем із печінки тріски 
 

Фаршировані яйця. Рецепт святкової закус…

Пропонуємо зі звичайних варених яєць приготувати смачу закуску до великоднього столу, яка задовольнить смак найпримхливішого гурмана. Фаршировані яйця готуються швидко, підходять для фуршетного столу, водночас ця закуска поживна і корисна, ідеально підходить для тих, хто
слідкує за фігурою. Наповнювати яйця можна м'ясним фаршем, креветками, іншими морепродуктами, сиром з жовтками. Depo.КУХНЯ пропонує зробити фаршировані яйця з фаршем з печінки тріски, сиру, зелені та сметани, а всі про всі деталі та "фішки" приготування ви можете дізнатись у нашому відеорецепті. 

Відеорецепт фаршированих яєць

Фаршировані яйця. Результат

  • 3-4 порції

  • 140 гривень

  • 301 ккал/100 г

  • 40 хвилин

Інгредієнти:

  • зображення інгредієнта — Яйця
    Яйця

    12 шт.

  • зображення інгредієнта — Печінка тріски
    Печінка тріски

    1 банка

  • зображення інгредієнта — Сир
    Сир

    150 г.

  • зображення інгредієнта — Сметана
    Сметана

    100 г.

  • зображення інгредієнта — Зелень
    Зелень

    50 г.

  • зображення інгредієнта — Сіль
    Сіль

    на кінчику ножа

  • зображення інгредієнта — Огірок
    Огірок

    половина

 

ПРИГОТУВАННЯ:

 

  • Яйця варимо в круту (10-15 хвилин), чистимо від шкаралупи;
  • Розрізаємо кожне яйце вздовж, виймаємо жовтки;
  • Далі готуємо фарш. До жовтків додаємо печінку тріски, попередньо зливши з неї олію. З'єднуємо все з дрібно натертим сиром, сметаною  та дрібно порубаною зеленню. Добре перемішуємо, солимо за смаком;
  • Печінково-сирним кремом наповнюємо половинки яєць. Можна робити це як за допомогою кондитерського мішка з насадкою, а можна просто ложкою;
  • Декорувати яйця можна також червоною ікрою або скибочками помідора.

 

Особливості приготування

Рецепт фаршированих яєць стане в нагоді тим, хто, нафарбувавши забагато крашанок і писанок, хоче чогось більшого, ніж просто варені яйця; Для фаршированих яєць краще вибирати великі яйця. Маленькі також підійдуть, але в них не вміститься багато начинки; Начинку для фарширування яєць краще подрібнити на блендері. Якщо ж його нема, то всі інгредієнти бажано нарізати дуже дрібно;

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook