Фаршировані яйця. Рецепт святкової закуски від Depo.Кухня
Фаршировані яйця ідеально підходять в якості закуски до святкового столу. У Depo.КУХНЯ ми пропонуємо посмакувати яйцями з фаршем із печінки тріски
- Кухня
- Наталія Литвинова
-
22 квітня 2019 14:52
Пропонуємо зі звичайних варених яєць приготувати смачу закуску до великоднього столу, яка задовольнить смак найпримхливішого гурмана. Фаршировані яйця готуються швидко, підходять для фуршетного столу, водночас ця закуска поживна і корисна, ідеально підходить для тих, хто
слідкує за фігурою. Наповнювати яйця можна м'ясним фаршем, креветками, іншими морепродуктами, сиром з жовтками. Depo.КУХНЯ пропонує зробити фаршировані яйця з фаршем з печінки тріски, сиру, зелені та сметани, а всі про всі деталі та "фішки" приготування ви можете дізнатись у нашому відеорецепті.
Відеорецепт фаршированих яєць
Фаршировані яйця. Результат
3-4 порції
140 гривень
301 ккал/100 г
40 хвилин
Інгредієнти:
- Яйця
12 шт.
- Печінка тріски
1 банка
- Сир
150 г.
- Сметана
100 г.
- Зелень
50 г.
- Сіль
на кінчику ножа
- Огірок
половина
ПРИГОТУВАННЯ:
- Яйця варимо в круту (10-15 хвилин), чистимо від шкаралупи;
- Розрізаємо кожне яйце вздовж, виймаємо жовтки;
- Далі готуємо фарш. До жовтків додаємо печінку тріски, попередньо зливши з неї олію. З'єднуємо все з дрібно натертим сиром, сметаною та дрібно порубаною зеленню. Добре перемішуємо, солимо за смаком;
- Печінково-сирним кремом наповнюємо половинки яєць. Можна робити це як за допомогою кондитерського мішка з насадкою, а можна просто ложкою;
- Декорувати яйця можна також червоною ікрою або скибочками помідора.
Особливості приготування
Рецепт фаршированих яєць стане в нагоді тим, хто, нафарбувавши забагато крашанок і писанок, хоче чогось більшого, ніж просто варені яйця; Для фаршированих яєць краще вибирати великі яйця. Маленькі також підійдуть, але в них не вміститься багато начинки; Начинку для фарширування яєць краще подрібнити на блендері. Якщо ж його нема, то всі інгредієнти бажано нарізати дуже дрібно;